Build with creo

  1. 2 years ago

    sworteu

    2 Dec 2018 User since 2018

    When i publish an app on my device using build i get to see the message “ build wiith Creo” that’s not wha t i should see right?

    See attachement

  2. sworteu

    2 Dec 2018 User since 2018

    I see that it seems it’s unregistered, on the buy license page. But i have a valid license, 2 actually.

  3. marco

    2 Dec 2018 Administrator User since 2016

    @sworteu we are investigating the issue and I'll let you know soon.

  4. sworteu

    2 Dec 2018 User since 2018

    Thanks, can't wait for this fix.

  5. marco

    2 Dec 2018 Administrator User since 2016

    @sworteu can you please attach here the generated IPA that caused you the issues? Thanks!

  6. sworteu

    2 Dec 2018 User since 2018

    Privatly please?

  7. marco

    2 Dec 2018 Administrator User since 2016

    @sworteu sure, please send it to marco AT creolabs DOT com

  8. sworteu

    5 Dec 2018 User since 2018

    Hi @marco did you find anything about this as i want to move without showing “made with creo” how good that message might even be.

  9. marco

    9 Dec 2018 Administrator User since 2016

    Yes @sworteu issue has been fixed and a new version should be available in a couple of days.

  10. sworteu

    13 Dec 2018 User since 2018

    Ok thanks, will test it when it’s there

  11. marco

    13 Dec 2018 Administrator User since 2016

    @sworteu a new version has been released: https://creolabs.com/download

  12. sworteu

    14 Dec 2018 User since 2018

    @marco @sworteu a new version has been released: https://creolabs.com/download

    There is a small bug in the update, the version is the same but it seems still be wanting to update though “check update”. The build number is higher online than my buildnumber but the version says both 1.2.2

  13. marco

    14 Dec 2018 Administrator User since 2016

    Yes @sworteu you are right, but the two versions are identical.

or Sign Up to reply!